Over ons

Hovenier met kennis van kunstgras

Maximaal Tuinplezier is een bedrijfsonderdeel van Hovenier Lisse. Een hovenier die kennis heeft van kunstgras. De ervaren medewerkers van dit bedrijf weten ook hoe ze kunstgras professioneel aan moeten leggen.

In 2007 startte Martijn Heemskerk met zijn hoveniersbedrijf. In zijn eentje. Inmiddels bloeien de tuinen die hij heeft aangelegd, maar bloeit ook zijn bedrijf.

Martijn vindt het heerlijk om buiten te werken. De ene dag legt hij kunstgras in een tuin, de volgende dag bestraat hij een sierlijk tuinterras, de derde dag plant hij jonge aanwas in een bloemenperk. In zijn ontwerpen komen zijn vakkennis, creativiteit én de wensen van de klant samen tot een bloeiend geheel.

‘Een mooi moment vind ik altijd als we de tuin gaan aankleden met bloemen en planten’, vertelt Martijn. ‘Uit een kaal stuk grond zie je dan het ontwerp ineens tot leven komen. Dan denk ik: wat heb ik toch een mooi vak.’

Grote kans dat Martijn drie maanden na het aanleggen van je tuin weer tussen je bloemenperken staat. Dan loopt hij alles nog even na. Gewoon, als service. Maar ook omdat hij nieuwsgierig is. Hij wil met eigen ogen zien of de jonge plantjes goed zijn opgekomen. Of de natuur doet wat hij in zijn hoofd had.

Martijn verzorgt jouw tuin of het zijn eigen tuin is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »